Noi suntem o echipă de profesioniști cu experiență în contabilitate, fiscalitate și resurse umane și oferim servicii de calitate pentru o bună gestionare a afacerii tale. Ne recomandă serviciile de calitate, integritatea și discreția cu care abordăm orice problemă a clientului și faptul că suntem la curent cu modificările legislative

© 2017 Copyright ACR Contafisc | Toate drepturile rezervate

Tarife și Avantaje

Tarifele practicate de ACR Contafisc sunt accesibile și, mai mult decât atât, sunt adaptate fiecărui client în parte, în funcție de volumul (numărul) înregistrărilor și de complexitatea serviciilor oferite!

TARIFE

Tarifele practicate de ACR Contafisc sunt accesibile și, mai mult decât atât, sunt adaptate fiecărui client în parte, în funcție de volumul (numărul) înregistrărilor și de complexitatea serviciilor oferite!

Modalitatea de plată:

Plata se realizează în baza unui contract de prestări servicii lunar, pentru lucrări individuale.

Avantajele colaborarii cu o firma de contabilitate intr-un domeniu caracterizat in ultimii ani printr-un rimt alert al schimbarilor legislative, noi va oferim consultanta fiscala si financiar-contabila actualizata permanent;

Colaborarea cu firma noastră, ACR Contafisc, are ca principal avantaj consultanța fiscală și financiar-contabilă actualizată permanent, într-un domeniu în care schimbările se produc rapid. Aveți nevoie de o echipă asemeni nouă, dinamică și determinată, pentru exploatarea potențialului maxim al  afacerii dumneavoastră

Responsabilitatea lucrărilor contabile este preluată de noi iar dumneavoastră renunțați la griji!

Activitatea firmei este susținută de un soft de contabilitate și gestiune (WinMentor), un program complex, având module integrate de contabilitate, gestiune, salarii, imobilizări.

Dispunem, de asemenea, de un program de actualizare al legislației, ținând cont de faptul că tendințele europene sunt către externalizarea serviciilor de contabilitate. Acesta vă poate reduce cu pana la 50% costurile alocate acestui serviciu; întreaga noastră echipă se va ocupa de societatea dumneavoastră, dumneavoastră câștigând astfel timp pentru a vă concentra eforturile în vederea realizării propriilor obiective.

Testimonials

Passionate about perfection

Suntem o echipă de specialiști pe consultanță și educație în domeniul protecției mediului. Nu avem în rândul nostru pe nimeni specializat în contabilitate. Datorită încrederii construite de-a lungul ultimilor ani în calitatea serviciilor ACR Contafisc, ne putem concentra pe proiectele organizației noastre fără griji în plus. Avem întotdeauna siguranța că echipa de contabilitate e la un telefon distanță pentru a ne îndruma cum e cel mai corect și potrivit pentru nevoile noastre să ne organizam actele contabile. Colaborarea cu ACR Contafisc pentru noi e o plăcere care ne inspiră multă liniște și putere de muncă în domeniul nostru de activitate.
www.responsibleconsumption.ro

Camelia Onofrei Societatea pentru Consum Responsabil

Profesionalism și seriozitate! Acestea ar fi trăsăturile care reprezintă ACR Contafisc. Lucrez cu Claudia si echipa ei de ceva ani buni si pot sa spun ca sunt o echipa de elită gata să ajute prin devotement și implicare maximă. Recomand cu mare plăcere. Încearcă și tu și nu vei regreta 😉

Cosmin Briciu Administrator, SC Blu Spot Consulting Srl

Colaborez de aproape un an cu firma ACR Contafisc și sunt foarte mulțumit! Este o firmă de încredere având o echipă tânără și profesională . Recomand cu încredere!
https://www.facebook.com/glitterpainting/?fref=ts

Buh Andras Imre Administrator Firma Bupaintings SRL

O echipă minunată, promptă, cu experiență, cu o abordare prietenoasă și cu soluții eficiente. Pentru noi, ACR Contafisc nu este un colaborator, ci parte din echipă.

Romana Donca Administrator, Arhitect, DRA arhitectura SRL-D

ACR Contafisc ne-a fost alături de la înființarea firmei. Am rămas loiali acestei firme întrucât am primit din partea lor mult mai mult decât o clasică colaborare client-furnizor. Astfel, nu a existat aspect financiar sau legal care să nu îmi fie clarificat de angajații ACR Contafisc, cu multă răbdare, pricepere și punctualitate. I-am recomandat cu încredere absolută tuturor cunostințelor care mi-au cerut o referință în domeniul contabil și voi continua să o fac pentru raportul calitate-preț excelent dar mai ales pentru oamenii minunați care îmi sunt alături pentru orice întrebare și nelămurire.
Felicitări sincere și vă mulțumesc din suflet pentru seriozitatea și căldura cu care vă tratați clienții!

Mădălina Nastasă MCG Mihalcea Consulting SRL

Profesionalism, promptitudine și un sfat bun în orice situație. Toate acestea însoțite de un zâmbet și de o încurajare în momentele dificile. Recomandăm.
https://www.alfatours.ro/

Echipa Alfa Tours

Sunt client ACR Contafisc din anul 2015 și îmi administrez firma din străinatate. Fără suportul unei echipe de profesioniști acest lucru nu ar fi fost posibil. Toată încrederea și considerația!
http://www.multimedia-creations.academy

Dana Damoc Administrator Multimedia Creations SRL

La recomandarea unui partener, am apelat la serviciile ACR Contafisc în urmă cu câțiva ani. A fost una dintre cele mai bune decizii luate, colaborarea nostră continuând și în prezent. ACR Contafisc prestează servicii la cel mai înalt nivel, remarcându-se prin experiență, profesionalism și operativitate. Sugestiile primite mi-au fost și îmi sunt în continuare de un real sprijin. Recomand călduros tuturor celor interesați colaborarea cu ei.

Bihari Istvan D.Nuts

O echipă tânără minunată, și extrem de promptă !!! Într-un cuvant PROFESIONIȘTI . Profesioniștii de la ACR Contafisc, se țin la zi cu ultimele modificări legislative , te sfătuiesc și te ajută să înțelegi tot stufăraiul de legi și contra-legi economice. Personalul bine pregătit în frunte cu managerul societății, se vor ocupa de toate detaliile pentru ca tu, clientul, să fii imbatabil în fața oricărui control fiscal.

Grupul de firme NAPOCA INVEST CONSTRUCT SRL. TEALEX CONSTRUCT SRL și CARAUSUL CONSTRUCT SRL

Firma noastră colaborează cu administratorul firmei ACR Contafisc de mai bine de 10 ani, în ceea ce privește serviciile contabile și consultanță fiscală. Apreciem colaborarea cu ACR CONTAFISC deoarece ei înțeleg care sunt nevoile pe care le are o firmă. Întotdeauna au fost prompți solicitărilor noastre. Recomandăm echipa ACR CONTAFISC tuturor celor ce își doresc profesionalism, soluții, idei, rapiditate în rezolvarea cerințelor afacerilor lor.

SC Teo Trans SRL Echipa administrativă

We Are Clients

Visual Composer comes packed with all Elated Themes.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptatem accusantium doloremque laudantium totam. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptatem accusantium

Contactează-ne

WE LOVE WHAT WE DO.

Garantăm cele mai bune rezultate, provenite din munca făcută cu drag și determinare.