Noi suntem o echipă de profesioniști cu experiență în contabilitate, fiscalitate și resurse umane și oferim servicii de calitate pentru o bună gestionare a afacerii tale. Ne recomandă serviciile de calitate, integritatea și discreția cu care abordăm orice problemă a clientului și faptul că suntem la curent cu modificările legislative

© 2017 Copyright ACR Contafisc | Toate drepturile rezervate

Alte Servicii

ACR Contafisc oferă o gamă variată de servicii printre care și următoarele:

  • Întocmirea și analiza cash-flow-ulu
  • Întocmirea si analiza bugetului de venituri și cheltuieli
  • Consultanta privind legislația financiar-contabilă
  • Asistență pe timpul controalelor fiscale
  • Informarea permanentă și în timp util a conducerii companiei privind reglementările din domeniul fiscal și financiar-contabil
  • Asistență privind organizarea și ținerea contabilității

Testimonials

Încă nu ne crezi? Vezi ce spun ei!

Suntem o echipă de specialiști pe consultanță și educație în domeniul protecției mediului. Nu avem în rândul nostru pe nimeni specializat în contabilitate. Datorită încrederii construite de-a lungul ultimilor ani în calitatea serviciilor ACR Contafisc, ne putem concentra pe proiectele organizației noastre fără griji în plus. Avem întotdeauna siguranța că echipa de contabilitate e la un telefon distanță pentru a ne îndruma cum e cel mai corect și potrivit pentru nevoile noastre să ne organizam actele contabile. Colaborarea cu ACR Contafisc pentru noi e o plăcere care ne inspiră multă liniște și putere de muncă în domeniul nostru de activitate.
www.responsibleconsumption.ro

Camelia Onofrei Societatea pentru Consum Responsabil

Profesionalism și seriozitate! Acestea ar fi trăsăturile care reprezintă ACR Contafisc. Lucrez cu Claudia si echipa ei de ceva ani buni si pot sa spun ca sunt o echipa de elită gata să ajute prin devotement și implicare maximă. Recomand cu mare plăcere. Încearcă și tu și nu vei regreta 😉

Cosmin Briciu Administrator, SC Blu Spot Consulting Srl

Colaborez de aproape un an cu firma ACR Contafisc și sunt foarte mulțumit! Este o firmă de încredere având o echipă tânără și profesională . Recomand cu încredere!
https://www.facebook.com/glitterpainting/?fref=ts

Buh Andras Imre Administrator Firma Bupaintings SRL

O echipă minunată, promptă, cu experiență, cu o abordare prietenoasă și cu soluții eficiente. Pentru noi, ACR Contafisc nu este un colaborator, ci parte din echipă.

Romana Donca Administrator, Arhitect, DRA arhitectura SRL-D

ACR Contafisc ne-a fost alături de la înființarea firmei. Am rămas loiali acestei firme întrucât am primit din partea lor mult mai mult decât o clasică colaborare client-furnizor. Astfel, nu a existat aspect financiar sau legal care să nu îmi fie clarificat de angajații ACR Contafisc, cu multă răbdare, pricepere și punctualitate. I-am recomandat cu încredere absolută tuturor cunostințelor care mi-au cerut o referință în domeniul contabil și voi continua să o fac pentru raportul calitate-preț excelent dar mai ales pentru oamenii minunați care îmi sunt alături pentru orice întrebare și nelămurire.
Felicitări sincere și vă mulțumesc din suflet pentru seriozitatea și căldura cu care vă tratați clienții!

Mădălina Nastasă MCG Mihalcea Consulting SRL

Profesionalism, promptitudine și un sfat bun în orice situație. Toate acestea însoțite de un zâmbet și de o încurajare în momentele dificile. Recomandăm.
https://www.alfatours.ro/

Echipa Alfa Tours

Sunt client ACR Contafisc din anul 2015 și îmi administrez firma din străinatate. Fără suportul unei echipe de profesioniști acest lucru nu ar fi fost posibil. Toată încrederea și considerația!
http://www.multimedia-creations.academy

Dana Damoc Administrator Multimedia Creations SRL

La recomandarea unui partener, am apelat la serviciile ACR Contafisc în urmă cu câțiva ani. A fost una dintre cele mai bune decizii luate, colaborarea nostră continuând și în prezent. ACR Contafisc prestează servicii la cel mai înalt nivel, remarcându-se prin experiență, profesionalism și operativitate. Sugestiile primite mi-au fost și îmi sunt în continuare de un real sprijin. Recomand călduros tuturor celor interesați colaborarea cu ei.

Bihari Istvan D.Nuts

O echipă tânără minunată, și extrem de promptă !!! Într-un cuvant PROFESIONIȘTI . Profesioniștii de la ACR Contafisc, se țin la zi cu ultimele modificări legislative , te sfătuiesc și te ajută să înțelegi tot stufăraiul de legi și contra-legi economice. Personalul bine pregătit în frunte cu managerul societății, se vor ocupa de toate detaliile pentru ca tu, clientul, să fii imbatabil în fața oricărui control fiscal.

Grupul de firme NAPOCA INVEST CONSTRUCT SRL. TEALEX CONSTRUCT SRL și CARAUSUL CONSTRUCT SRL

Firma noastră colaborează cu administratorul firmei ACR Contafisc de mai bine de 10 ani, în ceea ce privește serviciile contabile și consultanță fiscală. Apreciem colaborarea cu ACR CONTAFISC deoarece ei înțeleg care sunt nevoile pe care le are o firmă. Întotdeauna au fost prompți solicitărilor noastre. Recomandăm echipa ACR CONTAFISC tuturor celor ce își doresc profesionalism, soluții, idei, rapiditate în rezolvarea cerințelor afacerilor lor.

SC Teo Trans SRL Echipa administrativă

Ei sunt clienții

Determinarea și devotamentul cu care tratăm nevoile clienților se reflectă în colaborările îndelungate cu aceștia și feedback-urile pozitive primite, ce ne confirmă eficiența serviciilor noastre. Numărați-vă printre clienții noștri fericiți și oferiți-vă șansa de a nu fi împovărat de problemele legislative întâmpinate în cadrul afacerii. Dumneavoastră ne oferiți încredere iar noi vă rezolvăm problema, pentru a vă face timp pentru ceea ce contează cu adevărat!

Contactează-ne

WE LOVE WHAT WE DO.

Garantăm cele mai bune rezultate, provenite din munca făcută cu drag și determimare.