Noi suntem o echipă de profesioniști cu experiență în contabilitate, fiscalitate și resurse umane și oferim servicii de calitate pentru o bună gestionare a afacerii tale. Ne recomandă serviciile de calitate, integritatea și discreția cu care abordăm orice problemă a clientului și faptul că suntem la curent cu modificările legislative

© 2017 Copyright ACR Contafisc | Toate drepturile rezervate

DESPRE NOI

ACR Contafisc este o echipă de profesioniști în domeniul contabilității, fiscalității și resurselor umane, gata oricând să vă ajute cu problemele legislative ale afacerii dumneavoastră!

Despre Noi

CINE SUNTEM NOI

Noi, ACR Contafisc, suntem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în contabilitate, fiscalitate și resurse umane. De asemenea, oferim sfaturi pentru o bună gestionare a afacerii dumneavoastră și suntem permanent la curent cu schimbările legislative. Ne recomandă calitatea superioară a serviciilor noastre, respectul pentru client și pentru nevoile acestuia,

CU CE NE OCUPĂM?

ACR Contafisc SRL oferă o gamă largă de servicii în domeniu, precum: contabilitate, consultanță financiar-fiscală, optimizare fiscală, salarizare și personal, înființări firme și consultanță pentru începerea afacerii, modificări pentru societăți, dizolvare/lichidare/radiere societăți.

CÂND SI UNDE?

ACR Contafisc s-a înființat în anul 2013, are un număr de 5 angajați permanenți și colaboratori în domenii precum: fonduri europene si guvernamentale nerambursabile, medicina muncii și, de asemenea, specialiști în domeniul Codului Muncii.

Ne puteți găsi în Cluj, localitatea Florești, Strada Tăuțiului, nr. 84A, apartament numărul 4.

DE CE NOI?

Toți angajații ACR Contafisc au o bogată experiență in domeniul financiar-contabil și al resurselor umane, pe care o utilizează spre a fi de ajutor clienților și a răspunde prompt oricărei cerințe. În lucrul cu cei ce ne solicită ajutorul, ne dedicăm complet și valorificăm cunoștințele acumulate cu scopul de a satisface și cele mai exigente cerințe. Societatea noastră este înscrisă în Corpul Experților Contabili și a Contabililor Autorizați, garantându-vă profesionalism si certitudinea reușitei!

NOI SUNTEM ACR CONTAFISC

Ne dedicăm total clientului și nevoilor acestuia și suntem oricând la dispoziția dumneavoastră pentru colaborări!

eltd-team-image

Claudia Rogozan

Owner ACR Contafisc, Expert Contabil
eltd-team-image

Rogozan Adrian

Manager
eltd-team-image

Palalogos Valeruta

Economist Senior
eltd-team-image

Bota Cristian Romi

Colaborator- Activitati de consultanta si management a fortei de munca
eltd-team-image

Muresan Margareta

Economist Senior
eltd-team-image

Tünde Balogh

Inspector Resurse Umane
eltd-team-image

Ildiko Janosi

Economist Senior
eltd-team-image

Savu Diana

Colaborator- Activitati de consultanta si management a fortei de munca

EI SUNT CLIENȚII

Determinarea și devotamentul cu care tratăm nevoile clienților se reflectă în colaborările îndelungate cu aceștia și feedback-urile pozitive primite, ce ne confirmă eficiența serviciilor noastre. Numărați-vă printre clienții noștri fericiți și oferiți-vă șansa de a nu fi împovărat de problemele legislative întâmpinate în cadrul afacerii. Dumneavoastră ne oferiți încredere iar noi vă rezolvăm problema, pentru a vă face timp pentru ceea ce contează cu adevărat!

Contactează-ne

Testimoniale

Încă nu ne crezi? Vezi ce spun ei!

Suntem o echipă de specialiști pe consultanță și educație în domeniul protecției mediului. Nu avem în rândul nostru pe nimeni specializat în contabilitate. Datorită încrederii construite de-a lungul ultimilor ani în calitatea serviciilor ACR Contafisc, ne putem concentra pe proiectele organizației noastre fără griji în plus. Avem întotdeauna siguranța că echipa de contabilitate e la un telefon distanță pentru a ne îndruma cum e cel mai corect și potrivit pentru nevoile noastre să ne organizam actele contabile. Colaborarea cu ACR Contafisc pentru noi e o plăcere care ne inspiră multă liniște și putere de muncă în domeniul nostru de activitate.
www.responsibleconsumption.ro

Camelia Onofrei Societatea pentru Consum Responsabil

Profesionalism și seriozitate! Acestea ar fi trăsăturile care reprezintă ACR Contafisc. Lucrez cu Claudia si echipa ei de ceva ani buni si pot sa spun ca sunt o echipa de elită gata să ajute prin devotement și implicare maximă. Recomand cu mare plăcere. Încearcă și tu și nu vei regreta 😉

Cosmin Briciu Administrator, SC Blu Spot Consulting Srl

Colaborez de aproape un an cu firma ACR Contafisc și sunt foarte mulțumit! Este o firmă de încredere având o echipă tânără și profesională . Recomand cu încredere!
https://www.facebook.com/glitterpainting/?fref=ts

Buh Andras Imre Administrator Firma Bupaintings SRL

O echipă minunată, promptă, cu experiență, cu o abordare prietenoasă și cu soluții eficiente. Pentru noi, ACR Contafisc nu este un colaborator, ci parte din echipă.

Romana Donca Administrator, Arhitect, DRA arhitectura SRL-D

ACR Contafisc ne-a fost alături de la înființarea firmei. Am rămas loiali acestei firme întrucât am primit din partea lor mult mai mult decât o clasică colaborare client-furnizor. Astfel, nu a existat aspect financiar sau legal care să nu îmi fie clarificat de angajații ACR Contafisc, cu multă răbdare, pricepere și punctualitate. I-am recomandat cu încredere absolută tuturor cunostințelor care mi-au cerut o referință în domeniul contabil și voi continua să o fac pentru raportul calitate-preț excelent dar mai ales pentru oamenii minunați care îmi sunt alături pentru orice întrebare și nelămurire.
Felicitări sincere și vă mulțumesc din suflet pentru seriozitatea și căldura cu care vă tratați clienții!

Mădălina Nastasă MCG Mihalcea Consulting SRL

Profesionalism, promptitudine și un sfat bun în orice situație. Toate acestea însoțite de un zâmbet și de o încurajare în momentele dificile. Recomandăm.
https://www.alfatours.ro/

Echipa Alfa Tours

Sunt client ACR Contafisc din anul 2015 și îmi administrez firma din străinatate. Fără suportul unei echipe de profesioniști acest lucru nu ar fi fost posibil. Toată încrederea și considerația!
http://www.multimedia-creations.academy

Dana Damoc Administrator Multimedia Creations SRL

La recomandarea unui partener, am apelat la serviciile ACR Contafisc în urmă cu câțiva ani. A fost una dintre cele mai bune decizii luate, colaborarea nostră continuând și în prezent. ACR Contafisc prestează servicii la cel mai înalt nivel, remarcându-se prin experiență, profesionalism și operativitate. Sugestiile primite mi-au fost și îmi sunt în continuare de un real sprijin. Recomand călduros tuturor celor interesați colaborarea cu ei.

Bihari Istvan D.Nuts

O echipă tânără minunată, și extrem de promptă !!! Într-un cuvant PROFESIONIȘTI . Profesioniștii de la ACR Contafisc, se țin la zi cu ultimele modificări legislative , te sfătuiesc și te ajută să înțelegi tot stufăraiul de legi și contra-legi economice. Personalul bine pregătit în frunte cu managerul societății, se vor ocupa de toate detaliile pentru ca tu, clientul, să fii imbatabil în fața oricărui control fiscal.

Grupul de firme NAPOCA INVEST CONSTRUCT SRL. TEALEX CONSTRUCT SRL și CARAUSUL CONSTRUCT SRL

Firma noastră colaborează cu administratorul firmei ACR Contafisc de mai bine de 10 ani, în ceea ce privește serviciile contabile și consultanță fiscală. Apreciem colaborarea cu ACR CONTAFISC deoarece ei înțeleg care sunt nevoile pe care le are o firmă. Întotdeauna au fost prompți solicitărilor noastre. Recomandăm echipa ACR CONTAFISC tuturor celor ce își doresc profesionalism, soluții, idei, rapiditate în rezolvarea cerințelor afacerilor lor.

SC Teo Trans SRL Echipa administrativă

WE LOVE WHAT WE DO.

Garantăm cele mai bune rezultate, provenite din munca făcută cu drag și determinare.